Jessan: 1-8. fejezet


Mostanában elmaradoztak a bejegyzések, és meg kell mondanom: egy ideig ez még így is lesz. Más elfoglaltságaim mellett erre már nem jut megfelelő idő és energia... Persze előbb-utóbb megtalálom a módját a blog folytatásának, de egyenlőre be kell érnem ennyivel.

Aztán annak is örülnék, ha akik erre járnak, esetleg el is olvasnak valamit, leírnák a véleményüket. Jót, rosszat egyaránt. Mindezt csak azért jegyzem meg, mert a finoman szólva is elhanyagolható mennyiségű komment – amit innen köszönök – ellenére azért olvassák egy páran az oldalt...

Végül, csak hogy a címet is magyarázzam:

A Kronnex eddig lefordított fejezeteit egy pdf-fájlba gyűjtöttem, megpróbálva az eredeti formáját visszadni. Reményeim szerint sikerült. Amúgy nyomtatóbarát a dolog, mert nekem így tetszik jobban.

Letölthető innen, ami egy megaupload link.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikegabos.blog.hu/api/trackback/id/tr211752093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása